0760-224 757

ungdomsgruppen


Elin

"Det jag gillar mest med ljungskile ridklubb är den glädje och gemenskap vi har i stallet. Vi har även väldigt snälla och välskolade hästar och en kunnig och engagerad personal.

Frasse har i flera år varit en stor favorit och är även den häst som ligger mig varmt om hjärtat"

Ellen

"Mig kan man hitta i stallet måndagar och tisdagar.
Min favorit häst är Lucky som jag har som årshäst, då jag är med i Årselever.
Vad jag tycker är bäst med Ljungskile ridklubb är gemenskapen som finns här på vår klubb."


Ester

"Man ser mig på klubben som mest på onsdagar och tisdagar, men även flera dagar i veckan när jag hjälper till. Om man ser mig rida så är det oftast på Rambo man ser mig. Det har alltid varit hästarna som spelat stor roll sedan jag satte mig på en hästrygg för första gången.
Jag tillsammans med de andra i ungdomsgruppen gör olika aktiviteter i stallet för alla medlemmar."


Meja

"Min favorit häst är Lidia, jag är även med i något som heter årseleverna och där är min årselevs häst Lidia och har haft henne som det i över 2 år. Vi har hand om ridskolans hästar och även ridskolans del av stallet på söndagar.
Vad jag tycker är som bäst med Ljungskileridklubb är att alla kan vara med varandra oavsett ålder, utseende osv. Även den underbara gemenskapen man får med alla.
Man kan se mig i stallet på måndagar, onsdagar. Men jag är även i skolan på Ljungskileridklubb under torsdagen och fredagen från 8-15."

r

Sara

"Mig hittar ni på ungdomsgruppens aktiviteter eller på fredagar där jag även är stallvärd.

De bästa med vår klubb är gemenskapen, de fantastiska instruktörerna och alla fina hästar.

Min favorit är Grom, för han har en sån go personlighet."


Elin

"Elin Wockatz heter jag och är med i ungdomsgrupp, där jag främst är med på aktiviteter och dokumenterar. Jag har varit på klubbens aktiviteter sedan jag var liten, men tagit ridlektioner i 5 år, varav 4 varit på LjRK. För mig har LjRK alltid varit en trygg plats där man samlas kring sitt gemensama intresse kring hästar och umgås med vänner. Och det är det som gör LjRK till en så bra klubb. Alla tar hänsyn till varandra. Favorithästen har länge varit Lucky Boy, men under senare tid har även Ammy, Lambic och Grom fått en liten extra plats. I stallet ser du mig främst på onsdagar då jag rider.

Vilja

"Jag heter Vilja Vernersson.Jag har ridit i ca 11 år, men bara 9 år på Ljungskile Ridklubb. När jag inte är på klubben är jag hos min medryttarhäst Katinka. Det som är bäst med Ljungskile Ridklubb är den fina gemenskapen man fått under alla åren oavsett ålder. Man ser mig i stallet på Onsdagar eller på ungdomsgruppens aktiviteter."